BG | EN

Фокус на работа

Въпрос на стил и убеждения

В ежедневната си работа правим всичко възможно, за да създадем въздействащи видео материали. Естествено съобразяваме се с поставените цели и предвидения бюджет, без да правим компромиси с качеството.

Занимаваме се повече от 15 години с видео продукция. Силната ни връзка с киното е една от причините да работим всеотдайно, за да създадем добра идея и визия. Вероятно всеки в своята работа има определени правила, които следва безрезервно.

Фокус на работа

Ето върху какво се фокусираме ние:

Творческо мислене.

Стимулираме взаимно собствената си креативност, като даваме ход за изява единствено на онези идеи, които вярваме, че носят оригинален заряд. Копирането е за хора, които няма какво да кажат.

Сериозно отношение към всеки проект.

Не разделяме проектите си на високо- и нискодоходни, на малки и големи. Целта ни е да постигнем безкомпромисно добър краен резултат.

Технология на ниво.

Използваме най-новите технологии при заснемане и постпродукция на видео материалите. За нас е важно във финалния етап от работата ни да ви представим качествен продукт, който ще покажете с гордост пред вашите клиенти или зрители.

Уважение към клиента.

Някои от клиентите ни имат опит в областта на видео продукцията, други не. От които и да сте, можете да бъдете сигурни, че лицемерието не ни е стил на работа. Сътрудничеството помежду ни е начин да избегнем разминаването между очаквания и краен резултат.

Не поставяме ограничения пред пространство и време.

Работим с репортери от цялата страна, за да заснемем най-актуалните събития в страната. Работната ни седмица не се ограничава от понеделник до петък, нито пък с осемте работни часа на ден.