BG | EN

Видео за интернет

Представяне на продукт или услуга чрез видео за интернет

Видеото за интернет създава усещане за реален допир с представения продукт или услуга. По този начин отпадат съмненията и неизвестността, които доскоро бяха основен недостатък на виртуалното пространство. За този вид реклама подходящ медиен канал е собственият ви сайт.

Видео за интернет

Когато ние създаваме видео материал за ваш продукт

Извеждаме на преден план неговите практически и естетически предимства. Даваме визуална представа за това какви потребителски нужди задоволява, за да го направим истински желан. Ако е необходимо можем да покажем и отделните цикли на производство, утвърждаващи допълнително неговото качество.

В случай, че са необходими инструкции за ползване на продукта, видео материалът е най-подходящият начин да покажете на клиента, че ползването му е изключително лесно.

Видео материалите могат да бъдат допълнени с необходимите снимки, графики и текстове, за да бъдат в помощ на вашите агенти по продажби.

 

 

Онлайн видео реклама

За смисъла на онлайн видео рекламата

Единствено в мрежата имате възможност да се възползвате от първоначалния импулс на потребителите след предизвикан у тях интерес. Факт е, че интернет предлага най-бързия и лесен контакт между вас и вашите потребители.

Активната позиция на интернет потребителя в полза на рекламодателя

Известно е, че в телевизията рекламният клип обикновено прекъсва любимия филм или предаване, поради което и отношението към него е по-скоро негативно. В мрежата нещата стоят по друг начин. Потребителят на интернет има възможност да прекъсне рекламния клип. В същото време, ако направеното предложение го интересува, той ще изгледа видео материала докрай.

Край на хронометрите

Ако времетраенето е основен критерий за реализирането на една телевизионна реклама, то онлайн рекламата няма това ограничение. По този начин ние се концентрираме изцяло върху оригиналността на идеята и нейното перфектно реализиране.

Кога инвестицията за онлайн видео реклама си струва?

 

Вирусен онлайн маркетинг

Достатъчно е да направите качествено видео със свежа идея, което не изглежда като реклама, но все пак опъва тънка и недразнеща нишка към вашия бизнес. Свържете се с нас, за да ви разкрием в детайли възможностите на този нов вид маркетинг в интернет мрежата.

Предимствата на вирусните кампании

Вирусните кампании са много по-евтини от стандартните поради факта, че не плащате медийно пространство. Създаденият видео материал се разпространява от самите потребители в интернет, които изпращат линк към него на приятели и познати, поради простата причина, че са видели нещо интересно или забавно и желаят да го споделят.

 

Корпоративно видео

Предлагаме ви професионално изпълнение на корпоративен видео материал, поместен във вашия сайт. С него целим да представим по атрактивен начин предлаганите от вас услуги или продукти, като извеждаме на преден план техните предимства.

Качествено изпълнение на корпоративното видео

Впечатлението от качеството на заснетото видео рефлектира моментално върху представата за качество на предлаганите от вас продукти и услуги.

Близо до вашите потребители

Наличието на видео материал прави сайта по-човешки. Създава впечатление за реална среща -„очи в очи”, а така се скъсява дистанцията между вас и посетителите на сайта.

Кратко и ясно послание

Видео материалът трябва да бъде кратък, тъй като потребителите в интернет нямат безкрайно много време. По-добре е да направим няколко различни клипа, като всеки един от тях се концентрира върху определено послание.

Свържете се с нас, за да се запознаем подробно с вашия бизнес. По този начин ще можем да ви предложим конкретна идея за изготвяне на корпоративно видео за вашия сайт.